伊莉討論區

標題: 張馨予反白眼:對網絡暴力看得好輕 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2015-9-5 12:16 AM     標題: 張馨予反白眼:對網絡暴力看得好輕

上回講到憑「東北大媽綿襖拖尾裙」俾人勁講嘅張馨予,噚日著白裙行威尼斯紅地毯,件衫就冇乜睇頭,仲俾網民笑佢皮膚黑(主要係講對手),襯埋佢嗰身打扮,話佢係「烏雞白鳳丸」。提到佢被人話係「烏雞白鳳丸」,張馨予好自然咁反咗一嚇白眼加笑,經理人仲提佢「不要爆粗口」,但張馨予好輕鬆咁搖搖頭話自己對網絡暴力已經睇得好輕,佢認自己的確曬黑咗好多,但手黑可能係光線嘅陰影,張馨予仲話面會搽防曬同粉底,但手就唔記得搽喎。
對於被人話佢係「毯星」(即係內地網民暗寸嗰啲冇電影參展,但又以奇裝異服去「騎劫」人哋首映禮紅地毯嘅女星嘅簡稱),張馨予話自己今次去威尼斯係為咗配合電影《魔卡行動》嘅宣傳,同行仲有白凱南以及擔任過邦女郎的Maria Grazia Cucinotta,佢就咁話:「不是說走紅(地)毯的就一定是毯星啊,也不是每個人一開始做明星就有很多作品,作品也分代表作還是作品。」
張馨予仲話自己其實拍緊另一套戲,要很大努力先請到假去威尼斯,仲講到自己得一日時間,飛返北京後連屋企都唔返就要轉飛銀川繼續開工。張馨予自爆其實有網癮,唔使開工就勁睇微博評論,但對於嗰啲黑評論(即係寸同踩佢),佢話已經會用平常心看待,佢仲話會將之睇成另一種愛。

心得:以前張馨予好漂亮,戲又好,為什麼今天會變成這樣子?

[attach]110546883[/attach][attach]110546892[/attach][attach]110546894[/attach][attach]110546889[/attach][attach]110546895[/attach][attach]110546887[/attach][attach]110546891[/attach][attach]110546886[/attach]

作者: oscar13    時間: 2015-9-5 06:23 PM

網絡暴力本來就不要看太重阿
不然受影響的還是自己

作者: re10112    時間: 2015-9-5 07:47 PM

張馨予美麗的女人講甚麼都對
作者: vampire620    時間: 2015-9-5 09:14 PM

成就會讓這些人的聲音變成另一種抬轎的方式
畢竟成功的人譽滿天下謗滿天下
合乎歷史軌跡
作者: a22058126    時間: 2015-9-6 10:02 PM

張馨予身材真是真是好啊好漂亮啊
作者: heathy_lin    時間: 2015-9-6 11:23 PM

真才真是沒話說啊,現在看神鵰俠侶都覺得李莫愁太年輕太美,功力應該不強才是
作者: 小醜狗    時間: 2015-9-7 08:38 AM

網路暴力是現在殺傷力最大的武器喔
作者: f8680048    時間: 2015-9-7 12:43 PM

好漂亮
阿  我喜歡  別人說的話不要太在意 美女做的很對
作者: jun701110    時間: 2015-9-7 01:59 PM

忠於自己就好
如果要在乎太多評語
真的讓人很累
加油
作者: 操你爸一號    時間: 2015-9-7 04:22 PM

不要管網路暴力 多露點才是王道
作者: a5720104    時間: 2015-9-7 11:26 PM

她前後的樣子差好多
還是以前比較好看
話說回來對網路暴力本來就不需要在意了
何必為了別人一句話而糾結在心裡呢

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://garyya16.eyny.com/) Powered by Discuz!